Türkmenistan Vizesi


Devlet Tescil Belgesinin Uzatılaması İçin İstenilen Belgeler Nelerdir
Şirketi Güncelleştirmek İçin Gereken Belgeler Nedir
Şirketlerin Veya İdarelerin Devlet Tescilinden Çıkarılması İçin İstenilen Belgelerin Listesi
Türkmen Ortaksız Şirket Nasıl Kurulur (Yabancı Özel Kişiler)
Türkmenistan Çalışma Vizesi Nasıl Alınır?
Türkmenistan da Şirket Nasıl Kurulur
Türkmenistan da Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı işçi nasıl çalıştırılır?
Türkmenistan’da Yabancı Temsilciliklerin ve Şubelerın Akredite Süresinin Uzatılması Nasıl Yapılır
Yabancı Döner Sermayeli Şirketin Türkmenistan’da Resmi Tescili İçin İstenilen Belgeler
Yabancı Özel Mağaza, Ticaret Noktaları, Lokanta Ve Dığer Bırımlerın Türkmenistan’da Resmi Tescili İçin İstenilen Belgeler Nelerdir
Yabancı Özel Yatırımcı Tarafından İstenilen Belgeler
Yabancı Şirketin Kurucu Belgelerinde Yapılan Değişiklerin Türkmenistan’da Resmi Tescili İçin İstenilen Belgelerin Listesi
Yabancı Şubelerin/Temsilciliklerin Türkmenistan’da Resmi Tescili İçin İstenilen Belgeler
Yabancı Temsilciliklerin Ve Şubelerin Kurucu Belgelerinde Yapılan Değişiklerin Türkmenistan’da Resmi Tescili İçin İstenilen Belgelerin Listesi
Yabancı Tüzel Tarafından İstenilen Belgeler

Türkmenistan vizesi nereden alınır?

Türkmenistan Konsolosluklarından veya Özel yetkilendirilmiş danışmanlık firmalarından sağlanabilir.

Vize başvurularında dikkat edilecek hususlar nelerdir?
Pasaportunuzun yıpranmamış olması bir avantajdır. Yıpranmış pasaportla vize alsanız dahi sınırdan geri çevrilme ihtimaliniz vardır. Yıpranmış, hasar görmüş pasaportunuz varsa vize başvurusu öncesi pasaportunuzu yenilemenizi tavsiye ediyoruz.

Pasaport geçerlilik süresinin, vize almak için yaptığınız başvuru tarihinden itibaren en az bir yıl olmasına dikkat etmelisiniz.
Başvurunuzu yaparken, belgelerinizin doğru ve eksiksiz olması gerekir.
Not : Sahte belgelerle vize başvurusu yapmak yasalara göre suçtur.

Kimler vize alamaz?
İşsiz iseniz veya kendinizin ve bakmakla yükümlü olduğunuz kişilerin geçimlerini sağlayabilecek düzenli ve yeterli bir gelir düzeyine sahip değilseniz ya da teminat olarak gösterebileceğiniz, banka hesabı gibi, vize almak istdiğinizde potansiyel bir göçmen olarak kabul edileceğinizden, vize işlemlerini başarılı bir şekilde bitirme şansınız oldukça düşüktür.
Böyle bir durumda iseniz, vize başvurusunda bulunmamanız uygun olacaktır. Çünkü bazı ülkeler bir ülkeden (örneğin; Türkiye''''den) yapılan vize başvurularındaki ret oranını (örneğin % 3 ün üzerinde olması durumunda ) göz önünde bulundurarak, bu ülkeyi göç açısından riskli ülkeler arasında kabul etmekte ve söz konusu ülkeye yönelik vize koşullarını daha sıkı kurallara bağlamaktadır.

{REKLAM=25}